Åbningstider

ÅBNINGSTIDER KOLDING:

 

tirs-ons-tors-fre 11-17  /  lør 10-14

_____________________________________

 

 

Husk at vi har også LA PETITE PROVENCE KØGE - Nørregade 32, Køge!

 

ÅBNINGSTIDER KØGE:

 

tirs-ons 11-18 

ons-tors-fre 10-18  /  lør 10-15

 

 Vi glæder os meget til at se jer igen!

 LUKKET STORE BEDEDAG 13/5 BÅDE KØGE OG KOLDING

Mange hilsner fra

Joséphine & Vivi

 

 

 


 

BEMÆRK BEMÆRK

STIG ROSSEN INTIMKONCERT 7/6-22 kl. 19.30. BILLETTER KØBES PÅ KOLDING-BILLETTEN.DK 

 

 

 

videoikon

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

La Petite Provence

Efter mange år som eksportsælger i Frankrig og Belgien samt 14 år som fransklærer ved IBC – Handelsgymnasiet i Kolding, besluttede Vivi Bjerg Viuff sig for at skabe en fransk oase på Houens Odde Gaard ved Kolding. Familien erhvervede Houens Odde Gaard (omtales også som Gremmersteen) i 1999, og har siden skabt en stemningsfyldt naturperle – tæt ved skov og strand.

I 2007 startede Vivi Bjerg Viuff import af ganske få produkter fra Provence, hvilket i dag har resulteret i en fransk oase på 500m2 med livstilsprodukter til hjemmet, haven, maven og personlig velvære. Det brede udvalg af autentiske kvalitetsprodukter fra Sydfrankrig har skabt basis for udviklingen af et dansk/fransk samarbejde med anerkendte sydfranske leverandører med stolte traditioner indenfor produktion af produkter, der opfylder vore kunders krav om smag og økologi.

Det tætte samarbejde og personlige forhold til vore leverandører giver stor autencitet i råd og vejledning omkring anvendelse af det enkelte produkt – vore kunder bidrager sågar med egne opskrifter til lækre retter til glæde for familie og venner. Endvidere bidrager de tætte forbindelser til en kontinuerlig udvikling af produkt-konceptet.

Houens Odde Gaard danner rammen om boutique La Petite Provence og "L'Oase du Midi",hvor vi desuden tilbyder intim koncerter, inspirations-arrangementer mm for loger, klubber og andre gæster., der ønsker oplevelse i særklasse med tid til ro og fordybelse.

I 2020 beslutter Joséphine, Vivi's datter, at hun gerne vil være en del af forretningskonceptet, hvorfor vi nu med stolthed kan fortælle jer, at Joséphine har indrettet egen La Petite Provence boutique i Køge, Nørregade 32, hvor hun kan forkæle sine kunder med alle vore provencalske lækkerier og specialiteter.

Velkommen hos Joséphine og Vivi!
La Petite Provence . Houens Odde Gaard . Houens Odde 1 . DK-6000 Kolding . telefon +45 4037 0886 . fax +45 7553 2778 . mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.