Åbningstider

 

LA PETITE PROVENCE KOLDING 

tirs, ons, tors, fre  11-17,00
lør                           10-14.00

BEMÆRK kun søndagsåben på udvalgte søndage - check altid hjemmeside eller facebook!

 

 

 

LA PETITE PROVENCE KØGE

Åben tirs-ons 11-17.00
          tors-fre 10-17.00
          lør         10-15.00

 

 

 

 

Dybdegående og nænsom hudpleje til ansigt og krop. Uden parabener, tilsætningsstoffer og parfume. Certificeret af EcoCert og CosmeBio og ikke testet på dyr. Produceret i Provence - Frankrig og markedsført i snart 20 år. Firmaet var en af pionererne indenfor anvendelse af  Marokko's Guld - nemlig arganolie, og importerer selv økologisk arganolie fra en lille landsby, for at sikre 100% ægte kvalitet.

Hudplejeserien omfatter i dag produkter til ansigt, øjne, hår, body lotion, argansmør, håndcreme, sæbestykker, deodorantstift, økologisk arganolie. Joséphine er Senteurs du Sud's ansigt i DK og Skandinavien. Kontakt os for detaljeret info omkring produkterne. Vi har erfaring hermed gennem snart 15 år. Produkterne har vist sig at have lindrende effekt på hudgener efter kemobehandling, hvilket er meddelt Kræftens Bekæmpelse.

La Petite Provence "Danmarks Franske Oase" har været importør af produkterne siden 2008, hvorfor vi har en stor erfaring med hudplejeserien fra Senteurs du Sud. Brugerne af produkterne har været meget opmærksomme på at give os tilbagemeldinger gennem tiden på hudplejeprodukternes gavnlige effekter, hvilket løbende opdaterer vor viden om produkternes anvendelighed. Fx er der efterhånden en del som er yderst sensitive i armhulerne, og derfor har svært ved at tåle diverse deo. De bruger argansmør om natten - og Senteurs du Sud deo om dagen. Deo'en er uden aluminium og har en anti-bakteriel effekt. 

 
La Petite Provence . Houens Odde Gaard . Houens Odde 1 . DK-6000 Kolding . telefon +45 4037 0886 . fax +45 7553 2778 . mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.