Åbningstider

 

 

 

*Danmarks Franske Oase* holder lukket grundet Covid19. Skulle I ønske en værtindegave eller lækkerier til jer selv, så kan vi tilbyde TAKE AWAY - I bestiller på 40370886, vi pakker og leverer efter aftale ude i den friske luft på parkeringspladsen ved boutiquen. Betaling via mobilepay eller kontant. Kun een afhentning ad gangen.

Åbningstider:

Januar 21 - efter aftale
februar 21 - efter aftale 

FORÅRS*OASEN ÅBNER NÅR COVID19 ELLER ANDRE VIRA TILLADER DET.

 

Vi siger 1000 tak for jeres besøg og støtte til vores fysiske boutique og de mange hyggelige snakke over disken. Vi ønsker Jer Alle en rigtig glædelig jul og alt det bedste i 2021, hvor vi glæder os til at se jer igen!

 

 

 

  

BEMÆRK NY DATO FOR NEDENSTÅENDE ARRANGEMENT  -  18/3-21  -  !!!!!

 

HUSK Stig Rossen Intimkoncert på Houens Odde Gaard den 18/3-21 kl 19.30 - BOOK BILLETTER PÅ Koldingbilletten.dk

 

 

 

 

 

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

L'Oase du Midi - Historien bag ...

Tidligere var L'Oase du Midi en stald, hvor gårdens køer boede. Da min familie og jeg overtog gården i 1999, stod stalden, som den havde gjort siden 30'erne, hvor den blev nyopført efter en brand, og orkanen i samme år havde virkelig "rusket" i alle bygninger - nogen helt sønder og sammen! At stalden brændte ned i 30'erne, fik vi fortalt af den tidligere ejer, Asta Lassen, der siden starten af 40'erne havde ejet og drevet gården - Gremmersteen (i dag Houens Odde Gaard) sammen med sin mand, Frederik Lassen. Desværre nåede vi ikke at lære Frederik Lassen at kende, da han døde i starten af 90'erne - men Asta nåede vi at lære godt at kende - en blid og venlig kvinde der tog godt imod hele min familie og satte stor pris på, at avlsbygningerne ville blive bevaret og sat smukt og nænsomt i stand. Asta oplevede at blive 104 år, og tilbragte sine sidste år på Basagerhus i Nr. Bjert.

De øvrige avlsbygninger huser Boutique La Petite Provence, hvor vi har samlet det bedste fra anderkendte Sydfranske leverandører, der gennem lækkerier og skønt håndværk giver udtryk for ægte kærlighed til deres erhverv.

 I dag fremstår L'OASE du MIDI  som et smukt lokale, der byder enhver velkommen til et par timers mulighed for fordybelse og nærvær. 
La Petite Provence . Houens Odde Gaard . Houens Odde 1 . DK-6000 Kolding . telefon +45 4037 0886 . fax +45 7553 2778 . mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.